Sierteelt

Binnen de sierteelt wil je natuurlijk altijd zicht op jouw karren hebben. De bloemenveiling kan namelijk een hectische plek zijn met heel veel karren van verschillende eigenaren. Met Collitracker behoud jij de controle.

Bloemenkas sierteeltsector

Gemakkelijk en snel honderden registraties verwerken

Je gebruikt nu een uitgebreide Excel-sheet die je slim ingericht hebt. Maar de aantallen worden groter en je doet veel meer registraties dan voorheen. Je komt er niet meer uit met Excel en je bent op zoek naar een systeem die de registraties voor jou doet. Handig voor de sierteelt branche!

 

Bedrijven die Collitracker gebruiken

Karren op de veiling kwijtraken is verleden tijd

Nooit meer karren kwijtraken in de sierteelt sector en veel geld verliezen. Met Collitracker heb je de volledige controle over al jouw waardevolle karren en vracht.

Scan je karren

Met de Collitracker app kun je gemakkelijk al je karren scannen. Ze worden direct ingeladen in het systeem en jij weet precies waar ze zijn of waar ze naar toe moeten.

Richt je eigen proces in

Voor administratie tot chauffeur

Onze software is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel (web-app) en is in alle talen beschikbaar. De chauffeur kan op een eenvoudige wijze met de laden en lossen app transacties aanmaken. Hierbij heeft de administratie inzicht in de saldo’s en kan er aangestuurd worden om op tijd retours te plannen.

In BETA

Precies weten hoeveel karren er op een locatie zijn

Binnenkort een nieuwe feature van Collitracker: weet exact hoeveel jouw vrachtwagen aan het vervoeren is, op ieder moment! Voor deze feature is een Basis Plus abonnement noodzakelijk.

Fijn bedrijf met deskundig personeel

Fijn bedrijf met deskundig personeel, er wordt geluisteren en direct gezocht naar oplossingen. We hebben een warehouse handeling app laten ontwikkelen om meer inzicht en gemak te brengen bij onze warehouse medewerkers. Geen papieren lijsten meer alleen nog de CLTV app.

Jurgen Damen

CLTV Zundert

Pluspunten

  Deskundig personeel die je in Jip en Janneke taal mee kunnen nemen in de IT oplossingen
  Nemen de tijd en zijn benaderbaar

Al 20 jaar ervaring in de Sierteelt

Soerinder komt graag langs om jouw organisatie te introduceren met Collitracker.

Hoe rekenen wij?

Besparing karren en software

Karren kwijt / beschadigd – Kosten karren Collitracker – Kosten Collitracker

Besparing administratie tijd

Administratieve uren huidige situatie -Administratieve uren Collitracker

Gemiddel genomen 50% tijdwinst