officiële collitracker logo

Transport

Binnen de transportwereld zijn er veel verschillende soorten ladingdragers in omloop. Denk hierbij aan pallets, cc karren, kisten, bigbags, enz. Deze ladingdragers worden van locatie A naar locatie B getransporteerd. Hierbij neemt het ladingdrager saldo af van locatie A en neemt het saldo toe op locatie B. Met ColliTracker hou je grip op de saldo’s per locatie.

Simpel en snel transacties verwerken

Door gebruik te maken van de logistieke app van ColliTracker kan er met de “Laden & Lossen” module in een paar klikken opgegeven worden wat er gelost wordt en geladen wordt. Door de slimme functies in deze applicatie kost de invoer minder tijd. Hierdoor gaat er minimale tijd verloren aan het administreren van de transactie en blijft er meer tijd over voor andere werkzaamheden.

tracking software om vrachtwagens met lading te tracken

Bedrijven die Collitracker gebruiken

Voor iedere locatie de gewenste rapportage

Met de gemaakte transacties kunnen er rapportages gemaakt worden. Denk hierbij aan een rapport met de transacties op een bepaalde locatie of een overzicht voor de opdrachtgever die automatisch per mail verstuurd worden. Daarnaast kan je per locatie inloggen in het systeem van ColliTracker om zo direct de transacties in te zien, maar ook de saldo’s.

Helikopter overzicht voor de backoffice

Met de backoffice heb je inzicht waar de vrachtwagens rijden. Met 1 klik op de vrachtwagen is er inzichtelijk wat er op dat moment in de vrachtwagen aanwezig is. Hiermee wordt het makkelijker voor de backoffice om met zekerheid te zeggen of er vandaag nog geladen kan worden.

Laden en lossen app van collitracker voor transport sector

Richt je eigen proces in

Voor administratie tot chauffeur

Onze software is te gebruiken op desktop, tablet en mobiel (web-app) en is in alle talen beschikbaar. De chauffeur kan op een eenvoudige wijze met de laden en lossen app transacties aanmaken. Hierbij heeft de administratie inzicht in de saldo’s en kan er aangestuurd worden om op tijd retours te plannen.

Gebruikersvriendelijke ervaring

Door ColliTracker zo in te richten met wat een gebruiker nodig heeft blijft het scherm clean. De kans op invoerfouten wordt hiermee gereduceerd en is de transactie met een handomdraai gemaakt.

Logo - A Smits Transporten

Met een gerust hart onze fustadministratie bijhouden

Als transportbedrijf in de sierteelt sector is het voor ons belangrijk dat de klant kan vertrouwen op een kloppende administratie. Met Collitracker kunnen wij en zij daarvan uitgaan.

Toen wij op zoek waren naar een nieuwe tool voor onze fustadministratie zijn we met Collitracker aan de slag gegaan. De wens om met een gps gestuurde app te werken konden jullie waarmaken. Eerst was de software niet per sé gericht op transporteurs, maar door samen te kijken naar de mogelijkheden hebben we een mooi systeem kunnen ontwikkelen dat werkt voor de transportondernemer, administratie en de chauffeur.

Nu we Collitracker gebruiken kunnen we met een gerust hart onze fustadministratie bijhouden en hebben we een stabiele basis om ons bedrijf verder mee te digitaliseren.

Kevin Smits, Digitale processen & Marketing

A. Smits Transporten

Pluspunten

Ze zijn altijd goed bereikbaar. Bug gevonden? Bij collitracker gaan ze vrijwel meteen aan de slag en geven niet gauw op.
Voor onze chauffeurs is de app overzichtelijk.
Het GPS-gestuurde locatie overzicht vermijdt fouten en laat de chauffeur snel de juiste klantlocatie kiezen.
De kracht van collitracker is dat ze termen en concepten die voor een transportondernemer normaal abracadabra zijn, kunnen uitleggen op een begrijpelijke manier.
Jullie nemen initiatief en staan open voor nieuwe ideeën.
Onze klanten ontvangen altijd een overzichtelijke fustbon.
Elk bedrijf is verschillend en door de aanpasbaarheid van de software kun je het ook helemaal naar je eigen wens maken.
logo verbeek en bol

Collitracker is een mooi en eenvoudig te gebruiken systeem om zo alle ladingdragers en emballages bij te houden die in en uit gaan

Sinds we gebruik maken van Collitracker is alles nu eindelijk goed en duidelijk en overzichtelijk.

Manuel van Leersum

Verbeek en Bol

Pluspunten

Het is simpel te configureren
Makkelijk met controles
Overzichten op een eenvoudige manier delen met een klant
Klant status inzichtelijk
Fiona-Moerings-Eigenaresse-Waterplantenkwekerij-R.-Moerings-B.V.

ColliTracker werkt eenvoudig en is overzichtelijk

Het werkt eenvoudig en is overzichtelijk. Fijn werken met Soerinder, pakt alle wijzigingen meteen aan om het programma zo passend mogelijk te maken binnen de wensen van de klant.

 

Fiona Moerings (Eigenaresse)

Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V.

Pluspunten

Heel goed werkbaar voor iedereen, wij houden van simpel houden en blijven zodat iedereen binnen de organisatie ermee over weg kan.
Wat voor ons een heel groot pluspunt is dat we alles terug kunnen vinden. Wij zijn onafhankelijk en hebben zelf de controle over onze inkomende en uitgaande vrachten.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Wat beter gaat is de karren saldo’s en houden zo op dat gebied, van onze Denen administratie, ook alles in eigen hand.
Zijn niet afhankelijk van de secuurheid van een ander.
Aanmelding van uitgaande bestellingen van onze klanten naar verschillende transporteurs. 

Fijn bedrijf met deskundig personeel

Fijn bedrijf met deskundig personeel, er wordt geluisterd en direct gezocht naar oplossingen. We hebben een warehouse handeling app laten ontwikkelen om meer inzicht en gemak te brengen bij onze warehouse medewerkers. Geen papieren lijsten meer alleen nog de CLTV app.

Jurgen Damen

CLTV Zundert

Pluspunten

Deskundig personeel die je in Jip en Janneke taal mee kunnen nemen in de IT oplossingen
Nemen de tijd en zijn benaderbaar

Al 20 jaar ervaring in de Transport

Soerinder komt graag langs om jouw organisatie te introduceren met Collitracker.

Hoe rekenen wij?

Besparing karren en software

Karren kwijt / beschadigd – Kosten karren Collitracker – Kosten Collitracker

Besparing administratie tijd

Administratieve uren huidige situatie -Administratieve uren Collitracker

Gemiddel genomen 50% tijdwinst