Emballage registratie systeem

Tijd is geld, dat weten wij bij ColliTracker als geen ander. Jouw emballage op orde hebben zodat er altijd voldoende karren en ladingdragers in huis zijn om jouw producten op de juiste plek te krijgen is daarom een pré! Niets is zo vervelend als een bestelling voor een belangrijke klant klaar te hebben staan, maar het vervolgens niet kunnen versturen omdat de emballage niet op orde is. Dit kost veel extra planning en brengt extra kosten met zich mee. 

Wat is een emballage registratie systeem?

Een emballage registratie systeem is software speciaal ontwikkeld voor de logistieke sector. Tijdens een drukke periode wil je in één overzicht kunnen zien waar je emballage is. Met een emballage registratie systeem kun je al jouw karren, ladingsdragers, bloemenfusten, kratten oftewel emballage tracken. Er bestaan verschillende manieren om emballage tracking te verzorgen. Dit kan door middel van GPS systemen, labels of offline en online systemen. Kort gezegd vergemakkelijkt een dergelijk systeem de emballage administratie van jouw bedrijf.

 

collitracker app

Hoe werkt een emballage registratie systeem?

Met een emballage registratie systeem log je in en kan je direct beginnen. Door middel van een API kan de data vanuit verschillende systemen ingelezen worden. Met een emballage registratie systeem heb je een compleet overzicht van alle inkomende karren, uitgaande stromen, bijhorende facturen en transporten. Daarnaast bieden veel emballage registratie systemen de mogelijkheid om documenten toe te voegen zoals een emballagebon of fotomateriaal.

emballage administratie laptop logistiek track ladingdragers

Wat voor emballage registratie systemen zijn er in Nederland?

Er zijn in Nederland meerdere emballage registratie systemen met verschillende software. Bijna allemaal werken ze met een TMS systeem. In het emballage registratie systeem van ColliTracker bundelen wij TMS en CRM voor een nog betere ervaring.

 

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in logistiek, ICT en de sierteeltsector heeft oprichter van Collitracker, Soerinder Somai, veel ervaring in huis. Omdat wij de software zelf ontwikkelen en wij veel ervaring hebben in de markt van emballage logistiek snappen wij wat jij nodig hebt om de transport van jouw emballage vloeiend te laten verlopen.

Inzicht voor jou en de klant dankzij ons emballage registratie systeem.

Dankzij goed zicht op jouw emballage heb je alles op voorraad  wanneer je het nodig hebt. Daarnaast raak je jouw karren en ladingdragers dankzij een emballage registratie systeem niet kwijt. Houdt een klant of leverancier jouw ladingdragers lang vast? Via de ingestelde alerts ontvangen ze automatisch een seintje.

 

ColliTracker: registreer jouw emballage in een handomdraai.

Met onze software registreer én administreer je een kar met een snelle handeling in een app. Zo ben je dankzij ons veelzijdige, maar toch eenvoudig te gebruiken emballage registratie systeem nooit meer jouw emballage kwijt. Met onze emballage tracking wordt de registratie van jouw karren en ladingdragers vele malen overzichtelijker.

 

Wij hebben de software zelf ontwikkeld en daarnaast bieden we uitstekende service om jouw registratie systeem in orde te maken. Binnen een dag kun jij met ColliTracker aan de slag.

Deel dit artikel met je omgeving!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe rekenen wij?

Besparing karren en software

Karren kwijt / beschadigd – Kosten karren Collitracker – Kosten Collitracker

Besparing administratie tijd

Administratieve uren huidige situatie -Administratieve uren Collitracker

Gemiddel genomen 50% tijdwinst